فالو نکردن همسر

به همسری که بعد از یکسال هنوز زنشو توی اینستاش فالو نمیکنه و اجازه نمیده فالووراشو ببینه و بهش میگه اگه فالوورام ( که از دوستای دانشگاه و اینور اونور هستن ) رو ببینی طاقت نمیاری چی باید گفت ؟ چیکار باید کرد ؟ یکساله دارم دیوونه میشم

این بدترین کاره نمیفهمه اصلا این حرفش که شاید از نظر خودش من آروم‌ترم ولی داره منو آشفته تر میکنه

من چیکار کنم از این آدم که به خواهر خودش امر به معروف و نهی از منکر میکنه منم که چادری ام و نیازی به تذکر جدی ندارم فعلا ، ولی میبینم خودش میره دخترای اونجوری که در خارج پیدا کرده رو لایک و فالو میکنه و بدتر اینکه دوستش هستن و بهش تذکر دادم اما باز هرکاری دلش میخواد میکنه

فقط موقعی که بهش میگم بیا بریم مشاوره ( هرچند خودمم ته دلم نمیخوام چون همه پدرمو میشناسن ، و از طرفی پول ندارم که چند جلسه مشاوره برم ) ، اینجور مواقع خدا شناس میشه و منو با حرفاش کنترل میکنه که اگه بدون رضایت من بری حرومه و فلان و بهمان

یه سوال دیگه برام مهمه که چرا انقدر نسبت به دین و ایمان من که همسرش هستم و در خونه همه جور تیپ و آرایشی براش دارم اما انگار جبهه گیری میکنه ( منظور همون دو ماهی هست که ایران پیشم بود )

ولی از زبون خواهرش میفهمم که بهش زنگ زده و میگه اول توکلت به خدا باشه و حرف از خیر و صلاح الهی میزنه و بهش میکه بره امامزاده و ....

من گیجم از این آدم !

پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد. جهت ارتباط با کاربران دیگر، لطفا سوال خود را در بخش تبادل نظر مطرح بفرمایید. سپاس