سلام خسته نباشید بنده ۲۰ سالمه ماهانه میتونم ۲۰۰ هزارتومان به بیمه پرداخت کنم شما چه بیمه ای رو برای من پیشنهاد میکنید که بازنشستگی داشته باشه؟

سوال دومم اینه که آیا بیمه ای وجود داره که با توجه به مبلغ پرداختی من دفترچه درمانی و بازنشستگی داشته باشه؟ لطفا جواب بدید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

بیمه عمر و سرمایه گذاری

سلام
با توجه به مبلغی که در ماه پرداخت میکنید بهترین بیمه برای شما بیمه عمر و سرمایه گذاری میباشد.
این بیمه نامه علاوه بر این که یک سرمایه گذاری مطمئن محسوب می شود بعضی از هزینه های درمانی را هم پرداخت می کند.
پوشش های این بیمه نامه و سال های پرداخت همه به انتخاب شماست و شما مشخص می کنید چند ساله و چگونه بازنشسته شوید.
برای آشنایی بیشتر با این بیمه می توانید به صفحه بیمه عمر مراجعه کنید یا با شماره 45239-021 با مشاوران بیمه ماهان تماس بگیرید.