مشخص کردن زمان بارداری

سلام خسته نباشید( من آخرین بار21آذرپریودشدم وپریودام بعضی وقتانامنظمه وبعدازتموم شدن پریود ازشب بعدش هرشب وگاهی هم یک شب درمیان رابطه داشتم وچندروز قبل از 21 دی هم رابطه داشتم وبعد درتاریخ 21 دی پریودنشدم 2 ،3روز که پریودم عقب افتاددوباره رابطه داشتم ودرتاریخ 30 دی بیبی چک وآزمایش خون دادم مثبت بود(درماه دی اصلاخونریزی نداشتم و پریودنشدم) (و6بهمن دکتر از طریق سونوی شکمی گفت ساک تشکیل شده و2 هفته بعد درتاریخ 24 بهمن برای ضربان قلب رفتم که میزد و گفتن احتمالا 7 و نیم ،8 هفته است (ودرتاریخ 18 اسفند سونوگرافی سن حاملگی را 12 هفته و 3 روز گفتن و تاریخ تقریبی زایمان را 27 شهریور. )حالا میخوام بدونم لقاح و بارداری من مربوط به قبل از 21 دی هست یا نه بعد از 21دی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
بارداری شما قبل از ۲۱ دی بوده است. درصورتی که پریود شما نامنظم بوده است، میتوانید به سونوگرافی ۱۲ هفتگی برای تاریخ زایمان اطمینان کنید.