زمان اقدام برای بارداری

79 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من بیست سالمه و هفت ماهه اقدام به بارداری کردم که بی نتیجه بوده و آزمایش پاپ اسمیر و آزمایش هورمونی انجام دادم که مشکلی نبوده و پریودامم هم بطور منظمه خواستم بدونم سونو داخلی ندادم آیا نیازه؟ یا صبر کنم یا آزمایش هورمونی کفایت میکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام درهر حال سونو لازم است همسر شما هم از نظر اسپرم بايد بررسي شود

تجربه شما

سلام من هجده سالمه یک سقط داشتم بعد یک سال دوباره برای باردار شدن اقدام کردم الان پنچ ماهه جلوگیری نکردم باردار نشدم چیکار کنم پریودمم خیلی عقب میفته تا این ما پنچ روز جلو افتادم