سلام.من۲۷ سالمه.۸ ماه اقدام به بارداری کردم.دوماه پیش سونو دادم. تخمدان چپم pco بود و تخمدان راست حاوی فولیکول های ریز و کیست بود.نتیجه آزمایشاتم خوب بود و ماه متفورمین مصرف کردم و این ماه کلومفین.روز ۲۴ سی کل این ماه سونو دادم.pco,کیست و تنبلی رفع شده بود وفولیکول غالب ۱۶mmدرتخمدان راست بود.از ۱۸سیکل دردهای زیر شکم و کمر و ترشحات شدید داشتم.میخواستم ببینم باتوجه به اینکه سایز فولیکول کوچیکه آیا امکان بارداری من وجود داره؟امکان داره سایز فولیوکلم ماه بعد بیشتر بشه ؟آیا باید آمپول آزاد سازی بزنم؟ضمنا پریودهای منبین۲۸تا۳۰ روزه و تقریبا منظمه

الان ۲۶ سیکل هستم و علائم پریودی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

فوليكول شما پس از سايز ١٦ معمولا روزي ١ ميلي متر رشد مي كند و احتمال تخمك گذاري در اين سيكل هست . اگر باردار نشديد بايد داروهاي محرك تخمك گذاري را تحت نظر پزشك خود مصرف كنيد .