نیاز به مشاوره

من باید با یک مشاور درباره چیزی که توی ذهنم‌ میگذره صحبت کنم خیلی آزارم میده و نیاز به راهنمایی یک مشاور خوب هستم یا در تلگرام یا در اینستاگرام ولی میخوام جایی باشه که خصوصی بتونم حرفمو بزنم و ۸۰ میلیون آدم نبینن چیکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.

در صفحه اصلی کلینیک نی نی سایت، بخش ساختمان پزشکان و مشاوران، پروفایل کارشناسان و متخصصین ما وجود دارد. وارد پروفایل کارشناس مورد نیاز شوید و از راه های ارتباطی موجود اقدام کنید. سپاس