لاغر شدن پسر دو ساله و نیمه

سلام. خسته نباشید. یک پسر دو سال و نیمه دارم که تپل هستش. پاهاش کمی ضربدریه که متخصص گفتن به طور طبیعی خوب میشه..میخوام لاغر بشه تا به زانوهاش فشار وارد نشه و آسیب نبینه. میشه لطفا یک رژیم غذایی بگید تا انجام بدم. قدش ۱۰۵سانتی متر. وزنشم تازگی ها نبردم. بالا تنش نسبت به پایین تنش تپل تر شده. ممنون میشم اگه کمکم کنید. و اینکه چه ورزشی برای این سن خوبه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت مرد شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
در مورد کاهش وزن بچه های زیر پنج سال هیچ رژیمی وجود نداره و فقط در حد توصیه های غذایی باید انجام بشه. چند راه حل شاده که وزن بچه پایین بیاد:
قبل از غذا نصف لیوان آب و یک کاسه سالاد یا دوعدد هویج و. دو عدد خیار بهش بدید مصرف کنه
غذاهایی که تهیه میکنید بیشترش ترکیبی از سبزیجات پخته و برنج و ... باشه که حجم معده زود پر بشه
در وعده های غذایی بیشتر بهشون پروتئین بدید مثل انواع گوشت، مرغ و ماهی و تخم مرغ و ... که هم زود سیر میشه و هم سطح چربی بدنش کاهش پیدا میکنه
در مورد ورزش نوع ورزش مهم نیست فقط سعی کنید بچه تون روزی یک ساعت فعالیت بدنی داشته باشه