سلام . من نه ماهه عروسی كردم و مشكلم اينه كه همسرم جونمو به لبم رسونده به طور مداوم منت سرم ميزاره كوچيكترين كاری برای خانوادم كرده باشه هزاران بار منتشو ميزاره و كمبودی از طرف اونا رو هزاران بار با منت و فحش و عصبانيت و نيش و كنايه تكرار ميكنه ديگه خسته شدم خواهش ميكنم كمكم كنيد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
منت گذاری از جانب افراد با اهداف مختلفی انجام می گیره گاهی افراد به عمد اعمالی و خدماتی رو برای دیگران انجام میدهند که آن افراد رو مطیع و مدیون خود کنند و چون این هدف در رابطه برآورده نمیشه عصبانی میشوند و منت می گذارند
گاهی افراد.خدماتی رو انجام میدهند با ارزوی پنهان دیده شدن و قدردانی شدن و چون به این هدف نمی رسند خودشان اعمال خود را گوش زد می کنند

گاهی افراد چون دیده نمی شوند و از آنها تشکر و قدردانی نمی شود خودشون مجبور می شوند خدماتشان را گوش زد کنند که این از جانب طرف مقابل منت گذاری تعبیر می شود

به شما توصیه می کنم رابطه خودتون رو ارزیابی کنید و ببینید که چقدر از همسرتون قدرانی و تشکر می کنید و آیا خدمات همسرتون به چشم شما می اید و سپاسگزار هستید؟یا این موارد رو وظیفه تلقی می کنید؟
در یک محیط و موقعیت مناسب با همسرتون در مورد این رفتار صحبت کنید و از ناراحتی و رنجشی که دارید گفتگو کنید و در رفتار همسرتون هدف پشت این رفتار رو جستجو کنید اگر هدف دیده شدن و توجه گرفتن و تقدیر شدن هست در موقعیتهای مناسب از همسرتون تشکر و قدردانی کنید تا ایشون مجبور نباشن خودشون
این مسئله رو متذکر بشن البته چون همسران مهارت لازم برای درخواست واضح و شفاف خواسته های خودشون رو ندارن از راههای غیر مستقیم و حتی کنایه و تحقیر خواسته خودشون رو مطرح می کنند که طرف مقابل رو در ابهام می برند و طرف مقابل از اصل خواسته بی اطلاع می ماند و متوجه خواسته نمی شود
بهترین کار گفتن خواسته ها و نیازها به صورت واضح و شفاف و مثبت هست