عوارض قرص سیپروترون کامپاند

با سلام. دکتر برای درمان پرمویی سه بسته سیپروترون کامپاند بهم دادن که الان در حال مصرف بسته ی دوم هستم، درد و ورم سینه،کاهش چشمگیر میل جنسی، درد معده و خستگی از جمله عوارض قابل مشاهده در بدنم بوده. نمیدونم باید مصرف قرص را قطع کنم یا نه؟ به دکترم دسترسی ندارم اما آزمایش هورمونی که دادم ظاهرا مشکلی نداشتم. اگر نیازبه قطع مصرف هست لطفا روش صحیح رو معرفی کنید. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
نیازی به قطع قرص ندارید، قرص را شبها قبل خواب مصرف کنید، تا عوارض آن کاهش یابد. به دلیل مصرف قرص احتمالا آزمایش هورمونی شما طبیعی بوده است.
کاهش میل جنسی طبیعی است، قبل از مصرف تستسترون خون شما بالا بوده است و اکنون میزان آن به حد میزان خانم ها رسیده است پیاده روی  ورزش کنید تا میل جنسی تان به حالت قبلی برگردد