سلام وقت بخیر من تنبلی تخمدان دارم و کیستای ریز تو تخمدانم دکتر برای قرص دیان تجویز کرده امروز پنج روزه که قرصم تموم شده ولی پریود نشدم(باردارم نیستم) الان موندم که اگه تا دو روز دیگه پریود نشم بسته بعدی رو شروع کنم یا نه ؟چون دکتر گفت روز پنج پریود قرص بعدی رو شروع کن در ضمن ۱۰روزه که فریز کردم و لکه بینی دارم نمی‌دونم لکه فریزه (چون دکتر گفت احتمال لکه بینی داشته باشی ) یا شروع پریود دیروز لکه بینی کم بود امروز بیشتر شده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بانو، شما ٧روز پس از قطع ديان چه پريود شده باشيد و يا خير ، بسته بعدي را شروع كنيد.
احتمالا اين لكه بيني تشديد شده ، نشانه پريود شدنتان ميباشد.