لقی و صدای استخوانهای زانو

باسلام٬

شهریور سال گذشته ٬ بطور ناگهانی با احساس درد و سپس تجمع آب در ناحیه زانوها مواجه شدم و فردای آن روز به پزشک مراجعه و مراحل عکس برداری از استخوان زانو انجام شد

پزشک گفت که کمی زانو دچار ساییدگی شده و داروهایی تجویز نمود که تاثیر خاصی نداشت

بعد مدتی مشکل گزگز و مورمور هم به ناحیه زانو و سپس دستها اضافه شد و پاها هنگام راه رفتن سنگین شده بود و زانو سوزش داشت.

مجدد به پزشک دیگر مراجعه کردیم و ام آر آی گرفتیم ولی پزشک گفت که بخاطر وزن فشار اومده و مایع مفصلی بخاطر ندارم کم یا زیاد شده٬ سپس مجدد مدتی به این منوال گذشت تا اینکه درد بهبود یافت و مورمورشدن برطرف شد ولی زانوها هنوز  خیلی حساس هستند و بعنوان مثال وقت نماز نمیتوان روی زمین گذاشت برای سجده چون سوزش و ضعف میکنند.

و همچنین مچ دستها و پاها دچار لقی شده و با حرکت صدای تق تق میدهد.

لطفا راهنمایی کنید.

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت مرد شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

با سلام
چنین علائمی معمولا بخاط ساییدگی و یا آسیب کشکک زانو میباشد
اما گاهی علتهای دیگر نیز مانند آسیب تاندون عضله ۴سر ران نیز  میتواند این علائم را ایجاد کند.
گاهی نیز مشکل گز گز و مورمور شدن بخاطر درگیری های ریشه های عصبی کمر میباشد.
که با توجه به نظر پزشک شما مشکل ساییدگی زانو است.
بهتر است تا مدتی از زانوبند استفاده کرده و تا حد امکان وزن رو کاهش دهید.
عضلات اطراف زانو را تقویت کنید.
از کیسه آب گرم استفاده کنید.
و ترجیحا نماز را پشت میز بخوانید.
یکی از بهترین درمانها برای ساییدگی انجام فیزیوتراپی می باشد.
برای اطلاعات تکمیلی میتوانید به سایت فیزیوتراپی دایان مراجعه کرده و  بخش فیزیوتراپی زانو را مطالعه بفرمایید.