شرایط اقدام‌ برای فرزند دوم

باسلام کودک سه ساله ای دارم که شوهرم خیلی اصرار داره فرزند دوم رو بیاریم

پسرم خیلی فعاله و خیلی اذیت میکنه میترسم بیارم بدتر بشه. باتوجه به شرایط زندگیم تمام بار بچه به دوش خودمه و پدرش کلا در بیخیالی به سرمیبره فقط از لحاظ مالی ساپورت میکنه مارو. بنظرتون چیکار کنم

پسرم موقع به دنیا اومدنشم بیماری مادرزادی قلبی داشت که عمل شد و خوب شد کامل. ولی من نگران بچه دومم هست اما همسرم نمیخواد قبول کنه اصلا درک نمیکنه منو. راستش ما خودمونم مشکل داریم باهم فقط همین پسرم باعث موندن ماکنار هم شده

از یه طرفم میگم نه باشه چندسال دیگه آقا ناراحت میشن و شمشیر رو از رو میبندن

چیکار کنم

تفاوت سنی منو همسرم 8 ساله .میگه پیر میشم دیر بیاریم بچه

ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، در مورد بچه مسایل زیادی وجود دارد که مهترین آنها رابطه میان شما و همسرتان است اگر با هم مشکل دارید پیشنهاد میکنم حتما ابتدا برای رفع مشکل خودتان اقدام کنید سپس با در نظر گرفتن شرایط انتخاب کنید که چه زمانی بچه دار شوید.