معرفی ضدآفتاب مناسب

5299 بازدید 7 تبادل تجربه

سلام. من پوستم خشک هست جای جوش حالت لکه چند جا دارم و کک و مک ضدآفتاب بیو درما زدم اصلا راضی نبودم اوریاژم زدم خوب نبود بیزحمت یه ضد آفتاب خوب که هم پوشانندگی خوب داشته باشه هم زیاد عرق نکنه معرفی کنید؟ اینم بگم در طول روز شاید ده بار تو آفتاب بخوام برم چون سرویسا تو حیاط هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زیبایی الارو

سلام عزیزم
شما دو تا کار باید انجام بدین یکی اینکه لک های پوستتون را با استفاده از یک ضدآفتاب حاوی ضد لک درمان کنین.
ضدآفتاب حاوی ضد لک در همه برندها بی رنگ هست و به این دلیل بی رنگ هست که فرد بتونه به مقدار زیاد ازش استفاده کنه
حتما" باید دو بند انگشت ضدآفتاب استفاده شود.

اما اینکه شما در بیرون از منزل کار می کنید و ظاهر مناسب هم نیاز دارین بهتره از ضدآفتاب های با پوشش کرم پودر ساتفاده کنین تا احساس خوشایندی داشته باشین.
توصیه می کنم زیر ضدآفتاب با پوشش کرم پودر از کرم های ضد لک و بخصوص ضدآفتاب ضد لک استفاده کنین

تجربه شما

سلام وقتتون بخیر

یه سوال داشتم

من ۱۲ ساله با شوهرم زندگی میکنم دوتا بچه دارم

از سال سوم زندگی مشترک ایشون روم دست بلند کردن

بعدش که دیدن خانوادم پشتم نبودن و حمایتم نکردن

همینجوری ادامه دادن

تا الان که هشت سال طول کشیده و واقعا بدن سالمی برام نمونده

هرچی براش خط و نشون کشیدیم

دیگرانو واسطه کردیم

تعهد گرفتیم فایده نداشت

روزبه روز بدتر از دیروز شد وحتی جلوی بچه هام کتکم میزنه

با دلیل و بی دلیل

گاهی عذاب وجدان ولش نمیکنه اما هروقت میخواد منو بزنه احساس میکنم تعادل روانی نداره و دنبال بهونه میگرده

منو بزنه

این سری خیلی دیگه منو زد

ومن به ناچار اومدم خونه پدرم ،و بابام اینا بهم گفتن پشتم هستن

ولی ازطرفی چون برای زندگیم خیلی تلاش کردم تا به جایی برسه دوست ندارم زندگیمو ازدست بدم

ولی دوست دارم یه درس درست و حسابی بهش بدم

توروخدا کمکم کنید

واقعا نمیدونم چکارکنم

@71_pranses

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس

سلام. برای پوست مستعد جوش و جای جوش و مختلط چه ضدآفتابی رو پیشنهاد میکنید؟

سلام

به نظرم ضدآفتاب الارو خوبه واسه همه پوستا مناسبه

سلام من پوستم سبزه ست میخواستم ببینم کدوم محصول الارو را بخرم که هم روشن کننده باشه و جنبه آرایشی داشته باشه هم دربرابر آفتاب محافظت کنه؟

@پگاه27

من مشاوره سلامت پوست و مو هستم اگه خواستین بیاین پی وی بهتون میگم

بله الارو اورجینال الان صد به بالاست من هیچی استفاده نمیکنم فقط همین رنگ بژ روشن فاقد چربی 30 الارو

بژ تیره الارو خاصیت ضدافتابی داره یا بیشتر کرم پودره؟

@خانم_ناز

سلام عزیزم

الارو یک سری ضدآفتاب با SPF50 داره که رنگ بژ تیره هم داره و یک سری ضدآفتاب SPF25 رنگ بژ تیره  یک سری ضدآفتاب با SPF30 رنگ بز طبیعی

اونایی که SPF50  هستن حفاظت بالایی دارن اما پوشش شون کرم پودری نیست و کمتره

اگر دنبال حفاظت  بالا هستین از این گروه انتخاب کنین

ضدآفتابهای با پوشش کرم پودری الارو که SPF کمتری دارن حفاظتشون کمتره اما پوشش کرم پودری دارن و بیشتر کرم پودر هستن.

چون پوشش بالایی دارن معمولا" افراد کم استفاده می کنن و حفاظت پایینتر می یاد.

اگر پوستتون خیلی روشن هست و در معرض آفتاب هستین SPF50  کمتر استفاده نکنین ولی اگر پوستتون گندمی هست و پوشش هم براتون مهمه ضدآفتابهای کرم پودری براتون ایده آله

من چند ساله الارو مصرف میکنم راضیم بژ طبیعی ۳۰ درصد

...از وقتی اینو میزنم دیگه کرم آرایشی مصرف نکردم

@pandora

بله این محصول پوشش بسیار بالایی داره