تشنج کودک

78 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر. دختری ۴ ماهه دارم حدود یک ماهه چهار یا پنج دفعه دستشو که مشت بوده سفت کرده و صورتش قرمز شده به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردیم نوار مغز گرفتن سالم بود سونو مغز انجام دادیم سالم بود یه آزمایش هم هفته دیگه باید بگیریم اگه آزمایش هم سالم باشه احتمال تشنج رد میشه؟ البته وقتی روی زمینه اینجوری نمیشه وقتی در بغلمونه داریم راه میریم اینجوری میشه خودم فکر میکنم یا میترسه یا چیزی میپره گلوش و از اون حالت که خارجش میکنیم درست میشه.به نظر شما تشنجه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
باید نوار مغزی گرفته بشه و بعد در رابطه باتشنج  قضاوت بشه
در ضمن بهتری از حالتهای مختلف کودک که مشکوک به تشنج هست فیلم بگیرید و به فوق تخصص اعصاب کودکان نشون بدید

تجربه شما

نوار مغز گرفتن سالم بوده. سونو مغز هم سالم بود. الان هم حدود ۱۱ روزه دیگه اونجوری نشده. بازم امکانش هست تشنج باشه؟ از لحاظ تکاملی هم دخترم مثل هم سن و سالاشه