از پوشک گرفتن پسر 2 سال و نیمه

با سلام

پسرم ۲ سال و نیمشه ، نزدیک یک هفته است از پوشک گرفتمش ، البته شب ها پوشکه ، روز اول ۳ بار کامل توی شلوارش جیش کرد و بعدش یاد گرفت که توی دستشویی جیش کنه ، روزهای بعدی مثلا یک بار اونم خیلی کم توی شلوارش جیش میکرد و بعدش میگفت که معمولا حواسش نبوده ، ولی در طول روز جیش و پی پی رو توی دستشویی میکنه ، خودشم میگه ، ازشم بپرسم داری مثلا میگه نه یا میگه دارم ، کامل هم حرف نمیزنه ، هیچ جای خونه هم کثیف نکرده ، الان یعنی از پوشک گرفتنِ پسرم موفق بوده ؟ اگه موفق بوده تا کِی ممکنه این اشتباهای کوچیک رو داشته باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. کارشناسان نی نی سایت قبلا به مشابه این سوال، پاسخ داده اند:

اینجا کلیک کنید