ام ار ای جنین برای کیست کرویید میتونه کمک کنه؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درمان انتظار است تا کیست از بین برود.

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

کیست کروئید

پاسخ سلام نگران نباشید خیر مشکل جدی وجود ندارد و در سه ماهه آخر بارداری رفع می شود موفق باشید

کیست کروئید پلکسوس

پاسخ سلام اين كيستها معمولا باگذشت زمان كوچكتر شده وازبين ميروند بايد به مرور سونو دهيد تا شاهد محو شدنشان باشيد تحت نظر متخصصتان باشيد معمولا پيش آگهي عاليست

کیست کروئید و اکوژن قلبی

پاسخ بهتر است حضورا جواب سونوگرافی را به پزشکتان نشان دهید . چیزهایی که در سونوگرافی جنین شما دیده شده زیاد مهم نیست و نیاز به ختم بارداری ندارد و ممکن است در سونوگرافی های بعدی از بین برود .

كانون اكوژن قلبی و كيست كروئيد مغز جنين

پاسخ سلام. اگه سونو را در مركز معتبرى انجام دادين، ميتونين دوهفته بعد مجدد همونجا تكرار كنيد. معمولا دوتا سافت ماركر ارزش تشخيصى نداره ولى پيگيرى لازمه؛ حتى اگه سن كم باشه. اگه باز تكرار بشه حتما تست سل فر...