کمکم کنید من چند هفته به زایمانم مونده تا الانم هیچی واسه شوهرم کم نذاشتم از همه لحاظ همراهیش کردم اما امروز دیدم ک تو جستجوی گوگل دیروز شوهرم دنبال فیلم و داستان‌های بد و کثیف بوده همشم درباره این بود که از زناشون خسته شده بودن به روش بیارم یا نه؟ یعنی از من خسته شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. سوال شما در حیطه فعالیتهای تخصصی کلینیک نی نی سایت نمی باشد. جهت ارتباط با کاربران دیگر، لطفا سوال خود را در بخش تبادل نظر مطرح بفرمایید. سپاس