کرم مخصوص پوست چرب؟

چند روزه که پوستم جوشای ریز چرکی میزنه که سرش سفیده بیشترم روی بینیم میزنه چیکار کنم؟

برای برطرف شدن سیاهی زیر چشم و گودی زیر چشم چیکار کنم؟

برای کشیده شدن پوست صورتم چیکار کنم؟

برای برطرف شدن جای جوش؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زیبایی الارو

سلام عزیزم
بهترین درمان برای جوش شستشوی مناسب هست ژل آکنه واش الارو تو این زمینه خیلی می تونه به شما کمک کنه
بعد از شستشو از تونر استفاده کنین تونر منافذ پوست را کامل تمیز می کنه . تونر الارو سالیسیلیک اسید داره و خیلی موثره
اگر جوش شما زیاده و می خواهید سریعتر درمان بشه ضدجوش قوی حاوی بنزوئیل پروکساید الارو را به شما توصیه می کنم

از بین سه محصول معرفی شده بالا ضد جوش قوی حاوی بنزوئیل پروکساید الارو  از بقیه درمانی تر و قوی تر هست.

جای جوش :
استفاده صحیح از ضدآفتاب خیلی به کمرنگ شدن جای جوش کمک می کنه از پماد زینک اکساید هم می تونین استفاده کنین
اما کلا" پروسه زمانبری هست تا خوب بشه
حواستون باشه چون جوش دارین از ضدآفتاب فاقد چربی استفاده کنین.

سیاهی دور چشم :
سیاهی دور چشم را باید بررسی کنین ناشی از چه مشکلی هست؟ آزمایش بدین آیا مشکل کبد یا کلیه ندارین؟
اگر مشکلی ندارین و به دلیل کاهش وزن , بی خوابی و موارد این چنینی ایجاد شده کرم هایی که کافئین دارن می تونه بهتون کمک کنه
الارو هم یک کرم دور چشم حاوی کافئین داره

کشیده شدن پوست صورت
لیفتینگ و یا کشیدن پوست کار خوبیه اما با توضیحاتی که متوجه شدم شما پوستتون چربه و کرم های لیفتینگ معمولا" برای پوست های خشک و نرمال موجود هستن.
بد نیست اگه خیلی پوستتون شل شده با یک پزشک برای انجام یکسری کارها زیبایی در مطب مشورت کنین .