تغذیه درست نوزاد

سلام و خسته نباشید خدمت دکتر. دختر من وزن هنگام تولدش ۲۷۰۰ بود. دوماهگی ۴۷۰۰ و چهار ماهگی ۵۵۰۰ بود. مختصص اطفال بردم آزمایش براش نوشت که گفت کم خونی و کمی هم ویتامین D بدنش کمه و قطره آهن فروگلوبین شبی ۱۵ قطره و ویتامین آ+د ظهرها ۲۰ قطره براش تجویز کرد.الان بعد ۱۸ روز از خوردن قطره ها فقط ۴۰۰ گرم اضافه کرده. آزمایش تیروییدش هم مشکلی نداشت.شیر خودمو هم میخوره و برای وزنگیریش هم شیر خشک نان ۱و آپتامیل۱ بهش دادم. رشد قد و دور سرش نرماله ولی هر بار وزنش زیر نمودار هست و شیر هم روزی دو ساعتی چند بار میخورد و خیلی هم بازیگوشه هنگام شیرخوردن.بنظرتون مشکلش چیه .باتشکر

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام.وزن کودک شما بسیار مناسب است با توجه به وزن تولد و نیاز به اقدامی ندارد.