زودانزالی بعد از قطع سرترالین

 سلام. همسرم از حدود یک هفته بعد از قطع سرترالین مشکل زودانزالی پیدا کرده.آیا دلیل قطع سرترالین هست یا دلیل دیگه ای داره؟آیا به مرور درست خواهد شد یا نیاز به درمان داره؟

* قبل و حین مصرف دارو چنین مشکلی وجود نداشت.

* قطع دارو با نظر پزشک و به صورت تدریجی انجام شد؛البته بی نظمی ها و بی دقتی هایی هم در این دوره وجود داشت.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت مرد شغل دانشجوی دندانپزشکی
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.سرترالین میتواند باعث این حالت شود وبه مرور رفع خواهدشد.