درمان یائسگی زودرس در سن پایین

من ۲۷ سالمه

6ساله دچار یائسگی زودرس شدم ...دکترای زیادی رفتم و متاسفانه از 21 سالگی (یعنی درسال نود وسه)

fsh=62 و lh=45 و prolactin=15 بود و سایز رحم 18*18*48 mm بود و آندومتر به ضخامت ۳mm و همچنین اندازه یه تخمدان 1۱*20 mm و تخمدان دیگر 12*21 mm

اینجا تازه فهمیدم یائسه شدم و دو ماه بعد مجدد به دکتر رفتم

 fsh=99/5 mul/ml

prolactin=15/9 ng/ml

لازمه بگم یکسال بود که پری نشده بودم و چون از پنجم دبستان پری مرتب داشتم فکرشو نمیکردم که مسئله مهمی باشه ...خلاصه بعد از آزمایش دوم دکتر بهم قرص استروژن و پروژسترون داد که بعد از 10 روز پری شدم و مرتب پیش دکتر میرفتم و  دکتر تاکیدش به این بود که همیشه باید این قرصا رو بخ‌وری درسته پری کاذبه ولی باید بخوری بعد از سه سال دیگه با قرصا هم پری نشدم و بعد رفتم یه دکتر دیگه پارسال آخرین ازمایشم رو دادم که نتیجه اش

fsh =80 MIU/ML

LH=35/4 MIU/ML

prolactin = L  4/5 MG/Ml

testosterone =24/60 ng/dl

DHEA-SO4 =0.9 ug/dl

17OH -Progesterone=0.6 ng

اندازه ی رحمم هم شده بود 34*21*58 mm

ضخامت آندومتر 3mm

تخمدان راست 9*17/5 mm

تخمدان چپ 7/5*18/5 mm

دکتر بهم قرص جدید داد EQUIN 1/25 و Duphaston  که از وقتی شروع بخوردن کردم پری هام منظم شد...

میخوام بچه دار شم و راهی جز تخمک اهدایی ندارم

میترسم که اندازه ی رحمم هم کوچیک باشه

بنظرتون بهترین راه چیه؟

مورد این شکلی داشتین؟

ضمنا آزمایش کاریوتاپ هم رفتم و مشکل ژنتیکی نداشتم آزمایشم رو برچسب میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم شما به يك متخصص غدد هم مراجعه نماييد متاسفانه راهي به جز تخمك اهدايي نداريد و درمان قطعي وجود ندارد و براي باردار شدن بايد به مراكز نازايي مراجعه نماييد