بهترین سن ارتودنسی

سلام و خسته نباشید دختر من کمی دندونای ردیف بالا جلو هستش بهترین سن برای ارتودنسی چه سنی هست و بهترین نوع کدومه که هم زیبا باشه و هم باعث نشه موقع حرف زدن به مشکل بربخوره .ممنون از پاسخ گوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام بهترین سن ارتودنسی بستگی به نوع استخوان بندی و نوع مشکل بیمار داره.بهتره حتما یکبار حدود سن ۷-۸ سالگی متخصص ارتو بیمار رو ویزیت کنه و نظر بده.