ترس از رابطه جنسی

سلام. دختری ۲۲ ساله هستم که در زمان ازدواج و مراجعه به پزشک متوجه شدم که دارای بکارت ارتجاعی هستم و الان که ازدواج کردم در برقراری جنسی با همسرم به مشکل خوردیم ایشون بسیار گرم هستند و برای دخول چون من ترس ناخودآگاه از درد دارم مانع از دخول میشم و ناخودآگاه عضلات پاهام سفت میشه.چه جوری میتونم این مشکل حل کنم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، شما مبتلا به واژینیسموس هستید، این اختلال بین ۴تا ۶جلسه رواندرمانی نیاز دارد، چون ترس شما نیازمند درمان است و گرنه مساله درد و انقباض با شما باقی می ماند، با راهکار دادن مشکلی از شما حل نمی شود، حتما به درمانگر جنسی مراجعه فرمایید.