فرار کردن همسر از بحث کردن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 186 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خواهش میکنم جواب بدین

من ۱۰ ساله که ازدواج کردم البته به اجبار و سنتی .شوهرم از همون روز عقد تا الان هیچ وقت از من دفاع نکرده خواهرش برادرش به من تهمت میزنن پشتم در نمیاد باهاشون حرف میزنه و دعوت میکنه به خونمون ،وقتی هم بهش میگم یه بار پشت من باش ازم دفاع کن نزار خانوادت به من بی احترامی کنن یهو میزاره میره از خونه(سر کارش میخوابه) خونه نمیاد و زنگ هم نمیزنه حتی پول هم نمیزاره .وقتی هم خونه میاد با زور دعوا منو مجبور میکنه باهاش بخوابم ولی صبح که بیدار میشه همچنان با من صحبت نمیکنه، به پدرم چند بار گفتم اما با عقاید سنتی که داره میگه زندگیتو بکن درست میشه بهم . مادرمم چون پدرم بهش خرجی نمیده و به من میگه همین که شوهرت مانتوهای رنگ و وارنگ برات میخره قدرشو بدون زندگیتو بکن ،اما درد من مانتو نیست درد من بی توجهی شوهرمه درد من بی محبتی شوهرمه اینکه من و انقدر بی ارزش کرده جلو خانوادش به من بی احترامی میکنه که اونام بعدش به من بی احترامی میکنن. باهام به زور چند کلمه صحبت میکنه تا حالا ندیدم یه بار به من ابراز علاقه کنه تو هیج مسائلی با من مشورت نمیکنه انگار که من فقط شریک جنسی و آشپز خونه اش هستم ‌.اهل دوست و کثافت کاری هم نیست اما نمیدونم چه مرگشه .

تو رو خدا راهنماییم کنید من چکار کنم ؟ هیچ پشتوانه ای ندارم حتی نمیتونم طلاق بگیرم به هزار دلیل. فقط بگین وقتی بحث میکنیم و میزاره میره من چکار کنم چه عکس العملی نشون بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، متاسفانه هیچ راهی وجود ندارد که شما بتوانید انجام دهید تا همسرتان رفتار مورد نظر شما را انجام دهد،  با یک بار زمان انتخاب همسر فرصت داریم ببینیم با چه کسی می خواهیم ازدواج کنیم؟ آیا این فرد همان کسی است که من میخواستم؟  آیا نقاط ضعف و قوت او را می‌شناسم و در پذیرش آن ها هستم؟ آیا او فرد مناسبی برای یک رابطه است؟ و…

 متاسفانه شما و خیلی افراد  دیگر در زمان انتخاب به اندازه کافی مهارت شناخت دیگری را ندارند راستش را بخواهید اغلب حتی خودمان را هم خوب نمی شناسیم چه برسد به این که بتوانیم دیگری را خوب بشناسیم یا  در بعضی خانواده ها با فشار یا توصیه بزرگترها ازدواج می کنیم، خوب از این بابت متاسفم اما زندگی همچنان ادامه دارد و ما میتوانیم از هر جایی که آگاه شدیم بازی را تغییر دهیم، پس اکنون باید از خود پرسید  چه میتوانم انجام دهم تا شرایطم تغییر کند؟

 راه اول  پیدا کردن گزینه هایی  برای کاهش یا رفع بخشی از مشکلاتتان است در حالی که به این زندگی ادامه می دهید  و پذیرفته اید که همسر شما در کنار اخلاق های خوب یا شرایط و امکاناتی که دارد فلان نقاط ضعف را نیز دارد.

 راه دوم خارج شدن از این رابطه است.( البته بعد از تلاش کردن برای ترمیم رابطه)

 هر دو تصمیم کاملاً به شما بستگی دارد هر دو تصمیم بها و هزینه دارد هر دو تصمیم سختی و آسانی های خود را دارد

 این شما هستید که باید انتخاب کنید  چه راهی برای شما مناسب تر است ، در این مورد می توانید از یک متخصص در امر رابطه کمک بگیرید

 اما به طور کلی در دسترس ترین و البته قدرتمند ترین ابزاری که در اختیار شماست گفتگو کردن است و از قضا شما با فردی طرف هستید که به دلایلی که ما نمیدانیم تمایلی به این گفتگو ندارند ، شاید بهتر باشد به این سوال فکر کنید که چرا همسر من از صحبت کردن می گریزد؟

 آیا من  وقت مناسبی برای صحبت کردن انتخاب می کنم؟

 آیا من به طرز مناسبی صحبت می کنم؟

 آیا من در هنگام صحبت  در مورد یک مسئله در حال حاضر، مسائل گذشته را پیش میکشم؟

آیا  لحن یا زبان بدن من  دفع کننده است؟

  و بسیاری سوالات دیگر که تا با شما گفتگو نشود نمیتوان در مورد آنها صحبت کرد.

به هرحال من پیشنهاد میکنم ابتدا خودتان به یک مشاور یا روانشناس مراجعه کنید تا در فرآیند بررسی رابطه شما،  کنار کار روی شخصیت خودتان با کمک ایشان بتوانید راههای جدیدی برای حل مسایلتان پیدا کنید

تجربه شما

شوهر من مثل شوهر توئه متنفرم ازش دیگه حسم داره میمیره نمیخوامش با عشق ازدواج کردم حالا رسیدم به نفرت

@roya68r

شما که با عشق زندگی کردین دیگه چرا؟

البته عشق همه چیز نیست !

من دارم میرم پیش مشاور

شما هم برید