رشد طبيعی كودک

سلام وقتتون بخير دختر من هفت ماهشه ولی چهاردست و پا نميره يا وقتی سوار روروئک ميشه اصلا حركتب نميكنه اين طبيعيه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. در صورتی که کوچولوی شما توانایی نشستن و غلت زدن را داشته باشد، جای نگرانی برای چهاردست و پا نرفتنش نیست. اما لطفا کوچولو را در روروئک نگذارید. چراکه در روند رشد طبیعی مراحل حرکتی اش اختلال ایجاد می کند و در عین حال برای لگن فرزندتان مناسب نیست. لطفا تمرکز خود را روی سینه خیز رفتن و چهاردست و پا رفتن دلبندتان بگذارید و در این زمینه با کوچولو تمرین کنید. موفق باشید.