هل دادن کودکان دیگر

پسر دوساله و سه ماهه من بچه های هم سن و سالش رو هل میده بهش میگم دیگه هل نده  کاری خوبی نیست و دوستتت زخمی میشه و آسیب ميبينه میگه باشه ولی باز لجبازی میکنه و بدتر از قبل هلشون ميده ....

عذر خواهی میکنه و بچه رو ناز میکنه ولی باز حواسم نیست میبینم باز یه بچه دیگه رو هل داده لطفا بگید چی کار کنم همه بچه ها و مادرهای مجتمع ما رو عاصی کرده. لطفا راهکار ارائه بدید. مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

والد عزیز
خودمحوری از ویژگیهای کودک ۲ساله هست کودک شما همگام با رشد عاطفی اجتماعی تر می‌شود .کودک در این سن نمیتواند خوب و مهربان باشد تا به بچه دیگر کمک کند به او هم خوش بگذرد .رفتار او درست همانند رفتارهای کودک دو ساله هست .وقتی کودک دوساله بازی می‌کند والدین باید از نزدیک در کار آنها دخالت کنند چون بیشتر بچه ها در این سن هنوز مهارت آن را پیدا نکرده اند که باهم مشارکت کنند،‌وبه دیگران اجازه نمیدهند چیزی را تعیین کنند یا اختلافشان را به صورت کلامی حل کنند .شما باید هنگام بازی کودکتان مراقب لحظه ای باشید و هر بار که خواست دست خود را برای هل دادن بلند کند در همان لحظه دخالت کنید تا حواسش را پرت کنید و توجه او را به سوی دیگر هدایت کنید به این ترتیب رفتاری که میخواهید یاد بگیرد را به او می آموزید و با الگوی رفتاری خود به او نشان می‌دهید بنابراین حتما هنگام بازی کنارش باشید و نظارت داشته باشید تا هم متوجه بشید چرا این مشکل شکل گرفته و هم الگوی رفتاری را به کودک یاد بدهید .این باعث میشه که قبل از بروز مشکل شما اقدام کنید و این بسیار بهتر است تا اینکه بعد از هول دادن بخواهید توبیخش کنید .برای کودک همسن کودک شما مشکل است با همبازی کنار بیاد پس بهتر است از او انتظار رفتار اجتماعی نداشته باشید.