احتمال بارداری من چقدره؟

97 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ... من در تاریخ ۸ تیر پریود شدمم و ۱۴ تیر پاک شدمم ... ۱۹ تیر ۵ روز از پاکیم  رابطه داشتم بادخول که منی بیرون تخلیه شد. فقط واژن ورحم با مایعی که قبل از منی میاد تماس کامل داشت ... موعد پریودیم ۸ مرداد بود...که فقط از تاریخ ۶مرداد تا ۸ مرداد لکه بینی داشتم اون خیلی کم که سرویس میرفتم وخشک میکردم چیزی نمیدیدم فقط تامپون یا دستمال کاغذی داخل واژنم میکردمم لکه هلی قهوه ای و کمی خون بود رنگ خون الان دقیق یادم نمیاد که قرمز بود یا.... فقط قهوای رو بخاطر دارم چون بیشتر بود ودر طول روز یکبار لکه بینی داشتم و دیگه پریود نشدم  .....در تاریخ ۹ مرداد آزمایش بتا دادم که 0/5 بودو دوباره در ۱۲ مرداد آزمایش  بتا دادم که 0/1 بود درهمین روز هم هر دو سونو رو انجام دادم که اندومتر ۷... ضایعه فلوکال در میومتر واندمتر دیده نشد... رحم ابعادو اکوی نرمال دارد..تخمدانها و ادنکسها نرمال ....شواهدی ب نفع EPدرادنکسها دیده نشده... مایع در کلدوساک خلفی دیده نشده و شواهدی ب نفع ساک بارداری در کاویته اندومتر دیده نشده ... ونوشته بود چک مجدد ازمایش بتا و سونو  کنترل جهت بررسی Early IUP توصیه میشود و در ۱۲مرداد ۳ تا امپول پروژسترون ماما برم نوشت وزدم ....۱۴ مرداد هم ۶ روز بعد تاخیری بی بی گذاشتم منفی بود .... علایم الانم درد وتیر و سوزش در ناحیه لگن و باسن وپهلو و کمر هم گاهی تیر میکشه ...ترشح هم دارم رنگ شیری .. سوالم اینکه آیا حاملگیی در اون تاریخ که بعد ۵ روز از پاکیم بوده با اون مایع هست؟ و چند سیکلم میشده خطرناک بود رابطه؟ ....اندومتر با این ضخامت 7 در روز ۴ بعد تاخیری  احتمال حاملگی داخل و خارج رحم  هست ؟  آیا من الان حاملمم ؟  چند هفته میشه واز چه تاریخی حساب میشه... واینکه لقاح حداکثر مدت واسه تشکیل شدنش چقدر؟  وسوال آخر اینکه ازمایش بتا من بعد یک روز  تاخیری و ۴ روز تاخیری از پریودم انجام دادم نتیجه اش درست میباشد. من دیابت دارم تاثیری بر جواب آزمایش نداره  .... 🙏🙏🙏🙏  اگه من حامله نیستم  انشالله نباشم چرا پس تا الان پریود نشدم فقط همون ۳ روز که تاریخ رو گفتم لکه بینی داشتم....

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما خیر باردار نیستید استرس و اضطراب در تاخیر پریود دخیل است باید صبر کنید تا بعد از تزریق آمپول پروژسترون پریود شوید موفق باشید.

تجربه شما

سلام به احتمال ۴۳٪