اقدام به بارداری و درمان تیروئید

از ابان ماه  ۹۷اقدام برای بچه دوم هستم از همون ماه اول ۱۰روز از پریودم گذشت بتام تا ۲۹رفت احتمال حاملگی دادن چندبار تکرار کردم ازمایش ام رو بتام بالا و پایین شد و بعد پریود شدم بتام اومد رو ۱۱‌ تا ۲ماه پریودهام منظم بود دوره هام ۳۱روزه است ولی دوباره بهم خورد یه ماه ۲روز رد میکنم یه ماه بیشتر و بعد پریود میشم دکتر زنان رفتم سونو قبل بارداری دادم هیچ مشکلی نبود ازمایش کامل هم دادم ولی هیچ مشکلی نبود فقط تیروئیدم رو ۷بود و گفتن یکم کاره همین ماه فهمیدم تیروئید دارم و اقدام کرده بودم بازم قرص لوکسین رو شروع کردم دکتر داخلی گفت مشکلی نداره حالا الانم از وقت پریودم ۳روز گذشته و ۵روز پیش ک قبل پریودم بود تست زدم و منفی بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
کم کاری تیروئید باعث بی‌نظمی در قاعدگی میشه بنابراین بعد از مصرف دوماه از داروی لووتیروکسین مجدد آزمایش تیرویید بدید تا مطمئن بشید به میزان نرمال برگشته.
در عین حال من نمیدونم عزیزم آزمایشات شما شامل چه مواردی بوده و آیا آزمایش پرولاکتین هم دادید یا خیر