از بین بردن جای جوش و لک بدن

سلام خسته نباشید. برای از بین بردن سریع جای جوش روی کتف و بازو و با عرض پوزش باسن چه کرمی خوب هست که استفاده کنم و سریع جواب بگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
 جای جوش های بدن به دلیل ضخامت پوست بدن و عدم در معرض گیری آفتاب کمی با صورت متفاوت است
  • استفاده از کرم لایه بردار AHA ,و یا لایه بردار های تجویزی پزشک ( دیفرین و کترل) زیر نظر پزشک
  • لایه برداری فیزیکی ملایم هفته ایی یک بار در حمام ( لیف و یا کیسه بسیار نرم)
  • استفاده از ضد لک های گروه هیدروکینونی زیر نظر پزشک
در بین برند ها مدیلن یک آ اچ آ 12 درصد با هیدرو کینون داره که می تونه گزینه منا سبی باشه
 برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید