با عرض سلام و خسته نباشید. من هر سال ام آر ای انجام میدم چون فوبیای ام اس دارم الان هم بازم کمی گزگز در دست و پاهام حس میکنم و کمی درد مفصل پا دارم مخصوصا قسمت انگشت شصتم آیا نیازه به متخصص مراجعه کنم؟دکترم میگه اگه ام اس بود در ام آر آی های قبلی نشون میداد در سال های پیش ضمن اینکه من ۲ ماهه زایمان کردم...ممنون میشم زودتر جواب بدین چون خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام
همانطور که دکترتون گفتن اگر ام اس داشتید در ام آر آی های قبلی نشان میداد و از این جهت نگرانی نداشته باشید، اما مشکل شما ترس ناشی از احتمال وجود بیماری در شماست که با اضطراب های ناشی از بعد از زایمان همراه شده و تشدید شده است توصیه میکنم برای برطرف کردن این اضطراب و ترس که باعث تداخل در زندگی شما شده است به روانشناس مراجعه کنید.