با سلام. پسری ۳ ساله دارم که هیچ صبحانه ای به جز نون و پنیر نمیخوره و هر روز صبح میخواد بخوره البته من در کنارش بهش گردو میدم و با این مشکلی نداره بعدشم حدود۱۵۰سی سی شیرمیخوره نه بیشتر میخواستم ببینم هر روز پنیرخوردن چه ضررهایی داره آیا ضررش در حدی هست که بیشتر از ضرر صبحونه نخوردنه چون یا پنیر میخوره یا صبحونه نمیخوره میخواستم راهنماییم کنید؟ ممنون ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
خوردن پنیر همراه با گردو مشکلی نداره و عارضه ای ایجاد نمی کنه