سلام. وقت بخیر

من 35 سالمه و یک دختر شیرخوار 13 ماهه دارم. یک ماهی میشه که صورتم ناگهانی جوش زده و بيشتر میشه حتی در گوشم هم گاهی جوش میزنه

حالا برام ساله که منی که حتی دوران بلوغم دو سه تا بیشتر جوش نمیدم الان یک دفعه چی شده؟ بعد زایمان یه مدتی عفونت داشتم ولی الان از روش خیلی گذشته.هفته پیش دکتر بهم لایه بردار و ضد آفتاب درما لیفت و آزیترومایسین و ژل ضد لک داده ولی تاثیر چندانی نداشت. البته گفت دوران شیردهی قویترشو نمیتونه. واقعا حال پوستم خیلی بده.چیکار کنم؟ برم حجامت؟

یه مدت قبلش ماسک خونی عسل و آب لیمو و سرکه سیب استفاده کرده بودم حدودا یه ماه قبل این جوشها

اطلاعات تکمیلی

سن 33 شغل بچه داری.خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
 بروز جوش در سن بالای 30 سال بدون سابقه قبلی غیر طبیعی نیست و بسیاری از خانم ه بدون هیچ گونه سابقه قبلی این مشکل را دارند معمولا به دلیل تغییرات هورمونی در این سن می باشد . تجویز پزشکتون هم مناسبه و به نظرم ادامه بدهید تنها نکته ایی که دارم  انجام آزمایش هورمونی است که سطح هورمونهای زنانه و مردانه تان را اندازه گیری کند

 در مورد ماسکهای خانگی برای صورتی که جوش فعال دارد اصلا توصیه نمی کنم

  • انتخاب یک شوینده مناسب
  • مصرف دارو های تجویزی پزشکتان
  • انجان آزمایشات هورمونی
  • رژیم غذایی مناسب افراد آکنه دار
توصیه های مورد نیاز شماست
 برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید