کمردرد بعد از نزدیکی

دوره هام ۲۸ روزه اس و الان ۶ روز به موعد پریودم مونده. از سه روز پیش خیلی درد کمر دارم . دردم میتونه از یارداری باشه؟ بعد از نزدیکی دردم بیشتر میشه طوری که نمیتونم از جام بلند شم.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزیزم ما معمولا به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد. حتما برای چکاپ از لحاظ عفونت به پزشک مراجعه کنید تا معاینه شوید