با بددهنی همسرم چطور برخورد کنم؟

سلام. ۱۵ ساله ازدواج کردم و یک کودک ۸ ساله دارم شوهرم مهربونه و خیلی خوبه اما وقتی عصبانی میشه و من مطابق میلش چیزی میگم داد بیداد میکنه بددهنی میکنه به من و خانوادم فحش میده ازشون ایراد میگیره و خودشو برتر میدونه و ماها رو خار و بدبخت این در صورتیه که خودش یه خانواده از هم گسیخته داره الان دو ساله با مادرش قهره ۶ ساله با خواهرش قهره با برادراش تازه آشتی کرده اونا همشونم با هم باز قهرن تو این ۱۵ سال ندیدم اینا با هم باشن فامیلهاش نه خونمون میان نه ما خونشون میریم یه جورایی از همه دور افتادست و کلا خانواده و فامیل خوبی نداره وقتی من و خانوادمو میبینه میسوزه و من فکر میکنم این رفتاراش از این نشات میگره .این در حالیه که خانوادم دوستش دارن و یک علی آقا میگن هزار تا از بغلش میریزه .ولی این بددهنیش داره از پا درم میاره با پسرم بعد دعوا درد و دل میکنه و منو خراب میکنه خسته شدم از دستش نمیشه که آدم زیر یه سقف باشه جرات نداشته باشه بگه چرا اینکارو کردی یه وقتا میگم ازش جدا بشم یکبارم خواستم ازش جدا بشم به دست و پام افتاده الان ولی خیلی پررو و وقیح شده دلم برای پسرم میسوزه دکتر روانشناس هم رفتیم اونا حقو به من میدن بعد که میایم بیرون دکترا رو فحش میده و میگه هیچی حالیشون نیست تو رو خدا کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
اينكه وقتي همسرتان عصباني هستند و تا شما صحبت ميكنيد ميزان خشمشان بيشتر ميشود بهتر است در اين شرايط شما راهكارتان را عوض كنيد مثلا سكوت كنيد و زماني كه ارام شدند شما حرفتان را بزنيد و نظر يا خواسته خود را بيان كنيد .وقتي همسرتان ارام هستند دوستانه با هم كپ بزنيد به ايشان بگوييد كه چقدر از همه نظر خوب هستند چقدر مهربانند اما اين پرخاشگري ها چقدر روي شما و بخصوص فرزندتان تاثير ميگذارد .سرزنش كردن و مقايسه خانواده ها كار درستي نيست و تنها رابطه ها را خراب ميكند اينكه همسرتان مشكلات خانوادگي خودش را شايد نقطه ضعف بداند و احساس حقارت كند و واكنشش به شما پرخاش باشد بهتر است از راه محبت وارد شويد نه سرزنش و ايشان را به سمت خود بيشتر جذب كنيد .
تحت هيچ شرايطي فرزندان را به دعوا وارد نكنيد فرزندتان همسن پدرش نيست كه پاي درد دل او بنشينيد و اين بدترين ظلم در حق يك فرزند ٨ساله است كه وسط و رابط زندگي والدين باشد و از دنياي اسباب بازي ها به دنياي قضاوت بيايد .جدايي و طلاق تصميمي است كه صرفا مختصص شماست اما بهتر است همه جوانب بررسي شود . از خودتان براي تغيير جو خانه شروع كنيد اين ناارامي دروني تان را فرزندتان متوجه ميشود بهتر است ابتدا از يك مشاور فردي براي خودتان كمك بگيريد .