علت جوش بازو

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم علت جوش های خیلی ریز و قرمز روی بازو چیه و آیا درمانش فقط با لیزره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
جوش های بدن عللی تقریبا مشابه جوش های صورت دارد با چند تفاوت
  • به دلیل ضخیم تر بودن پوست بدن ممکن است بیشتر به لایه بردار ها جواب بدهند
  •  بیشتر تحت تاثیر هورمون های مردانه می باشند
  • ممکن است به دلیل اثر فشاری لباس زیر یا لباس های تنگ تشدید شود
  • در صورت وجود در بیش از دو ناحیه از بدن باید به صورت درمان خوراکی درمان شود
جوش های ناحیه بازو اگر موی زائد نداشته باشید ابتدا باید مثل جوش های عادی درمان شود در موارد مقاوم به تشخیص پزشک به لیزر نیاز است
برای دریافت  اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید