سلام شوهرم دیابت وابسته به انسولین دارد آیا می تواند جراحی واریکوسل و هیدروکسل انجام دهد و میشه بفرمایید برای واریکوسل گرید 1 در سمت راست و گرید 2 و 3 سمت چپ و هیدروکسل یک طرفه دارد در آزمایش اسپرم هم فقط مورفولوژی نرمال 2 درصد شده بقیه اش خوب است آیا جراحی نیاز است با این شرایط و اینکه در جراحی برش است یا سوراخ لیزری؟

پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
طبق شرحی که میفرمایید، به نظر میرسد انجام جراحی واریکوسل چپ و ترمیم هیدروسل، برای بهبود عملکرد اسپرم سازی کمک کننده باشد.
ابتلا به دیابت منعی برای جراحی نیست.
البته لازم است در افراد دیابتی، از نظر عفونت و بررسی ترمیم زخم، دقت بیشتری انجام شود.
توصیه میشود جراحی واریکوسل رو با برش کوچک و بصورت میکروسکوپی انجام دهید.
در صورت تمایل برای معاینه و بررسی شرایط عمل، میتوانید با مدارکتون به کلینیک مراجعه کنید.