سلام. من 4 ماهه زایمان کردم با اینکه کارم بعد زایمان زیاد بود و تنها بودم خودم میتونستم کارامو انجام بدم و سرگرم بچه ام بودم تا اینکه یه روز یک خفاش اومد تو خونه منم خواب بودم یک دفعه از خواب پریدم از اون روز به بعد یه استرسی همیشه باهامه به خصوص وقتایی که تنهام اغلب هم شبها بیشتر میشه این استرسم میخواستم بدونم چیکار کنم مثل قبل بشم از ضعیف بودن خسته شدم همش گریه ام میگیره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
مامان شدنتونو تبریک میگم .
تمام جزئیات رویداد آمدن خفاش با منزلتونو بنویسید و توصیف کنید و شرح دهید مثلا از کدوم پنجره اومد کجا نشست چه جوری از خونه بیرونش کردید شما چی کار کردید چه حسی داشتید بصورت خیلی جزئی همه را بنویسید سپس بلند بلند برای خود بخوانید همزمان علائم فیزیولوژیک خود را چک کنید ممکن است شدت ضربان قلب شما افزایش پیدا کند بیست دقیقه این وضعیت را تحمل کنید و به کار خود ادامه دهید در دفعات متعدد این کار را انجام دهید تا زمانی که وقتی متنتان را می خوانید دیگر دچار نگرانی و اضطراب نشوید.