اقدام به بارداری و کشیدن قلیون

سلام. من تا یکماه پیش قلیون میکشیدم..در حد ماهی دوسه بار تو مهمونی. حالا میخام اقدام کنم تصمیمم‌ اینه که دیگه نکشم ولی از اینکه اقدام کنم میترسم. میترسم برای بچه ام به خاطر قلیون مشکلی پیش بیاد. اگر احتمالِ مشکل هست بگید تا فعلا جلوگیری کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

هم شما وهم همسرتان (در صورت مصرف) قلیان را قطع کنید. موفق باشید