ازدواج و مهاجرت با مرد طلاق گرفته

باعرض سلام و احترام بنده دختری ۲۹ساله و مجرد هستم قصدازدواج بامردی را دارم که یکبار ازدواج کرده و طلاق گرفته وصاحب یک دختر هست من تصمیم گرفتم به آلمان مهاجرت کنم و شرایط دریافت اقامت را دارا هستم سوال بنده این است که اگر من با این آقا ازدواج کنم وفردا روزی او را به عنوان همسر به آلمان ببرم و از طریق اینجانب بتواند اقامت آلمان را کسب کند بعدها حق این را دارد که برای دخترش یا همسر سابقش دعوت نامه بفرستد وآن ها رو به آلمان بکشاند و دوباره رجوع کند به همسرسابقش و آیا اینکه چون طلاق گرفته نمیتواند دخترش را به آلمان بیاورد؟ ممنون از راهنمایی دلسوزانه شما باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

در این خصوص باید قوانین مهاجرت المان و شرایط آن را مطالعه نمود که متاسفانه من در این زمینه اطلاع کافی ندارم ولی چیزی که مشخص است منعی برای رجوع در هیچ کشوری وجود ندارد و چه بسا پس از گرفتن اقامت آلمان اقدام به این کار کند و شما نمی توانید مانع این اقدام وی شوید. برای اطلاع بیشتر با وکلایی که در خصوص مهاجرت و شرایط و قوانین و مقرارت کشور المان اطلاعات کافی دارند مشاوره کنید

موفق باشید