دختر من شیش ماهگی رو تموم کرده و تازه شروع کرده به خوردن غذا های کمکی اما طی هر وعده غذا خوردن بیشتر با غذاش بازی میکنه و کلا شاید چهار پنج قاشق چایخوری غذا بخوره نگرانم که به اندازه کافی نیاز بدنش تامین میشه یا نه

البته شیر خودمم میخوره و بیشتر تمایل به شیر خوردن داره تا غذا

لطفا راهنماییم کنین!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزيز معده كودك كوچك است توقع خوردن غذاي زياد نداشته باشيد. غذاي كمكي با روزي يك قاشق مربا خوري شروع مي شود و به مرور به تعداد قاشق ها و وعده ها اضافه مي شود. بررسي كارت رشد كه كودك وزن گيري مناسب داشته باشد نشان از تغذيه خوب و كافي كودك است.