ترس دخترم از من

رابطه ام با دخترم خیلی خوبه دایما قربون صدقه ومحبت وبوس و بغل..و کلا خیلی وابسته هم هستیم .از اول هم تنبیه من محروم کردن بود از اسباب بازیش یا بیرون رفتن یا خوراکی. قبلا به خاطر از جیش نگفتنش عصبی میشدم دستشو محکم میگرفتم تا خودم تند میرفتم دست اونو میکشیدم با خودم. اما چند ماهی هست که نه فقط یه رفتار بدی که پیدا کردم عصبی بشم داد میزنم سرش. وقتی یه کار بد بکنه میگم نکن مامان ناراحت میشه. و اگه ادامه پیدا کنه میدونه که با همون روش های تنبیهی که گفتم تنبیه میکنم. اما جدیدا که دخترم دیده روی محروم کردنام سفت و سخت وایمیسم و کوتاه نمیام. تا میام بهش یه تشری بیام یا بفهمه ناراحت شدم میاد بوسم میکنه میگه ناراحت شدی ناراحت نشو بیا همو بوس کنیم خوشحال بشیم یا میگه بوست کنم ناراحت نشی. گاهی چنان با خواهش  میگه بیشتر ناراحت میشم. کاش داد بزنه یه چیزی بگه اما همش میترسه من ناراحت بشم. دوستان خواهشا بهم کمک کنید ازم میترسه یعنی؟حالا چیکار کنم؟اینم بگم برعکس بچه های همسن دورش خیلی با ادبه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
اول این که اطلاعات ناقص هست، دخترتون چندسالشه؟فرزند دیگری دارید ؟ و...
به نظرم این که شما ارتباطتون با دخترتون مصنوعی هستش و از ته دل و خالص نیست.
در مورد تنبیه ؛ در فرزندپروریِ مقتدرانه والدین خودشون باید تنبیه رو شروع و خودشون هم پایان بِدَن. یعنی خودتون باید بهش کمک میکردید تا میدونست چطور میتونه تنبیه یا جریمه اش رو کم کنه یا تمومش کنه.
و یک نکته ی خیلی کلیدی و مهم این که شما باید سعی کنید با فرزندتون "دوست داشتن یا عشقِ بدونِ قید و شرط" رو داشته باشید. یعنی دخترتون خیالش راحت باشه که هرطور که باشه مامان از ته وجودش دوستش داره. پس برایِ این که مامان رو خوشحالتر کنه یه سری کارها رو انجام نده و اجتناب کنه یا یکسری کارها رو انجام بده.
اگر همین طور ادامه بدید، چیزی از "اعتماد به نفس" دخترتون باقی نمیمونه، و تبدیل میشه به یک "شخصیتِ وابسته" که اصلا" خوب نیست.شما به عنوان مادر باید بهش قدرت و اعتماد به نفس بدید.
البته نقشِ تربیتی پدر هم بسیار مهم هست. هرچقدر بیشتر با بابا وقت بگذرونه و ... همونقدر قوی و محکم خواهد بود.