کنجکاوی جنسی کودک ۴ ساله

برادرزاده چهار سالم (پسر) خیلی کنجکاوه امروز دیدم که شلوار دختر عموی کوچولوش رو کشیده پایین و به باسنش دست میزنه. قبلا هم یکی دوبار این حرکت رو انجام داده بودن و بهشون تذکر داده بودیم..

چی کار کنیم که دیگه این حرکات رو انجام ندن واقعا واسمون یه ناراحتی پیش اومده از این موضوع

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام.رفتار ایشون بسیار طبیعی و فقط به قصد کشف تفاوت های دختر و پسر انجام شده .اصلا نیاز به نگرانی نیست .به هیچ عنوان با او دعوا نکنید و تحقیر و سرزنشش نکنید .فقط با ملایمت به او توضیح بدید که اندام و بدن هر کسی و مخصوصا اندام خصوصی او مال خودشه و نباید به کسی نشون داده بشه و کسی هم نباید ببینه. یادتون باشه بچه چهار ساله هیچ درکی از مسایل جنسی نداره و میل جنسی هم نداره .در این سن اصلا میل جنسی هنوز به وجود نیامده .پس بدون خشم و عصبانیت به او یاد بدهید که بعضی قسمت های بدن خصوصی هستند و نباید به دیگران نشان داده شوند