با سلام. من یک سال هست که ازدواج کردم و بخاطر درگیری که بین خانواده من و همسرم به وجود اومده همسرم نمیزاره با خانوادم رفت و آمد کنم. خیلی تلاش کردم نشد‌‌. منم بخاطر زندگیم فعلا دارم مدارا میکنم. ولی یه مدت همسرم دیگه علاقه بهم نداره و اگه بخوام برم استقبال میکنه. خیلی حس تنهایی و بی کسی دارم. نمیدونم جدا بشم ازش یا ادامه بدم. ولی من دیگه تو این زندگی هیچ ارزشی ندارم.با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
به شما توصیه می کنم قبل از هر اقدامی حتما مشاوره حضوری بگیرید و به کمک ایشون دوباره تلاش کنید شاید شما یک راه رو از روش های مختلف امتحان کرده باشی اما به کمک یک درمانگر می تونید راههای بهتری رو امتحان کنید و از زاویه جدیدی به رابطه تون بپردازید که تا الان شاید به تنهایی نتونسته باشید از این زاویه به رابطه بپردازید و رابطه تون رو بهبود بدهید