ضدآفتاب مناسب پوست معمولی

5366 بازدید 6 تبادل تجربه

سلام من پوست حساسی دارم هر کرم ضدآفتابی نمیتونم بزنم جوش زیر پوستی میزنم با بعضی هاشون. پوست معمولی دارم نه خیلی خشکه نه خیلی چرب چ ضدآفتابی برام بهتره؟

پاسخ مشاور

مشاور زیبایی الارو

سلام عزیزم

در برند الارو شما باید از ضدآفتاب های فاقد چربی استفاده کنین با اینکه پوستتون نرماله ولی چون جوش ریز می زنین بهتره که از نوع فاقد چربی استفاده کنین. می تونین از انواع بی رنگ یا رنگی هر کدوم را که ترجیح دادین استفاده کنین.

توجه داشته باشین الارو یکسری ضدآفتابهای کرم پودری هم داره که برای کسانی که جوش فعال دارن توصیه نمی شه و بعد از بهبود جوش هاتون می تونین از اون نوع استفاده کنین

حتما" پوست صورتتون را با ژل شستشوی صورت حاوی ترکیبات ضدجوش بشویید و حتما" حداقل روزی یک بار از تونر حاوی ضد جوش استفاده کنین مطمئن باشین برای همیشه با جوش هاتون خداحافظی می کنین

اطلاعات بیشتر را در سایت الارو www.ellaro.ir مشاهده کنین

تجربه شما

من الارو زدم بازم باهاش جوش ریز میزنم به نظر من کسانی که جوش میزنن اصلا حتی از ضدآفتاب هم نباید استفاده‌ کنند هرچیز چربی حتی اگه اصطلاح فاقد چربی باشه بازم مقداری چربی داره و باعث جوش خواهد شد

@1360bahark

سلام عزیزم

کسانی که جوش فعال دارن و  جوش می زنن بهتره از محصولاتی استفاده کنن که ساختارش آب باشه و اصلا" روغن و اویل نداشته باشه

فلوئیدها انتخاب خوبی هستن اما فلوئیدها نیز ساختار اویلی دارن اما رقیق تر و سبک تر هستن.

یکی از دلایل جوش ساختار اویلی هست که با توجه به این نکته کمک می کنه که جوش کمتر بشه

یکی از دلایل جوش در پوستهای حساس فیلترهای شیمیایی به کار رفته در ضدآفتابهاست که این افراد باید سراغ ضدآفتاب های مینرال و فیزیکی برن که فیلتر شیمیایی نداشته باشه

اما یک نکنه خیلی خیلی مهم:

برای جوش نزدن نباید ضدآفتاب حذف بشه باید ضدآفاب مناسب انتخاب کنین و حتما" حتما" حتما" پوست را با یک محصول حاوی ضد جوش مثل ژل شستشوی صورت یا فوم شستشوی صورت بشورین که حداقل اگه خیلی هم تخصصی نباشه سالیسیلیک اسید را داشته باشه بعدش حتما" از میسلار واتر یا تونر استفاده کنین اگر به رژیم مراقبتی پوستتون این دو تا را اضافه کنین با خیال راحت از هر ضدآفتابی می تونین استفاده کنین.

ضدآفتاب واقعا" برای پوست واجبه به کنار گذاشتنش فکر نکنین

الارو ضدآفتابهاش بیس آب ندارن و بیس اویلی و روغنی هستن اما در نوع فاقد چربی اون از مواد ضد جوش استفاده شده این ضدآفتاب برای کسانی که جوش می زنن مناسب نیست  و باید سراغ ژل ها و فلوئیدها برین

اما

اگر رژیم ضد جوش و شستشو و پاک کننده را به خوبی رعایت کنین بافت الارو خیلی ایده آله چون رطوبت و نرمی مورد نیاز پوست را هم تامین می کنه

با عرض معذرت از مبلغ کرم ضد آفتاب الارو. من پوست بسیار خوبی داشتم. تا اینکه به توصیه فروشنده از ضد آفتاب الارو استفاده کردم. الان تمام پوستم پر از لک شده. ضد آفتاب الارو خیلی خوب روی پوست می خوابه ولی خاصیت ضد آفتابی نداره. این تجربه اکثر کسایی هست که از الارو استفاده کردن.

@venuss

ضدآفتابهای رنگی دو دسته هستن آنهایی که رنگی هستن و پوشش ندارن اصطلاحا" بهشون می گن تینتد و ضدآفتابهایی که داخلشون پیگمان رنگی به کار رفته و اصطلاحا" می گن کرم پودری . الارو 16 مدل ضدآفتاب داره و هر کدومشون تفاوت ها و خواصی دارن . ضدآفتابهای با پیگمانهای پودری بیشتر خاصیت کرم پودری دارن و چون اغلب افراد آنها را کم استفاده می کنن خاصیت ضدآفتابی ازش نمی گیرن . یعنی هر وقت به رنگ دلخواه و پوشش دلخواه رسیدن استفاده را متوقف می کنن . این در مورد همه محصولاتی که پیگمان رنگی آنها پودری هست و پوشش داره صدق می کنه

ما باید دو بند انگشت ضدآفتاب بزنیم تا spf که ادعا شده را جواب بده حالا هر چقدر کمتر بزنیم حفاظت کمتر می شه

اگر کسی مستعد لک باشه توصیه می شه ضدآفتاب رنگی  بخصوص با پیگمانهای پودری دارای پوشش استفاده نکنه تا رنگ باعث نشه کم استفاده کنه .

در مورد لک هاتون بعد از الارو ممنون می شم به شماره صدای مشتری الارو زنگ بزنین یا به اینستاگرام الارو دایرکت بدین تا پزشک ما شما را ببینن و کمکتون کنن 02126231501

سلام. من خیلی جوش زیرپوستی دارم و نمیدونم با چی صورتم رو بشورم و اینکه پوست صورتم خیلی کدر هستش چکار کنم؟

@بهارررخانم

سلام عزیزم. گلاب و آب و لیموترش قاطی کن اسپری کن به صورتت و با پنبه تمیز کن... بعدش پنبه رو نگاه کن و بخند.. خخخخخ

@بهارررخانم

جوش زیر پوستی اگر غیر فعال باشه یعنی درد نداشته باشه و سرش قرمز نباشه بهترین گزینه براش اسکراب هست

اسکراب را نباید هر روز استفاده کرد چون پوست را نازک می کنه و بهتره هفته ای دوبار استفاده بشه

اسکراب ها دو نوع هستن برخی ذرات ریزی داخلش دارن که سلولهای مرده را برطرف می کنه و برخی ذرات ندارن و به طور شیمیایی پیلینگ مختصری دارن . آنهایی که داخلشون ذرات ریز دارن برای جوش های زیر پوستی بهترن . اسکراب الارو را می تونین استفاده کنین

در دوره ای که اسکراب استفاده می کنین از ضدآفتاب های قوی و فیزیکی استفاده کنین تا به مرور پوستتون روشن بشه

یادتون نره ضدآفتاب باید دو بند انگشت استفاده بشه تا spf ای که روی محصول نوشته را جواب بده

@n_j_f_f

عزیزم آب لیمو یا خود لیمو برای پوست مفید نیست اون اسیدی هست و ph پوست را به هم می ریزه توصیه می کنم استفاده نکنین

سلام من پوستم کک و مک ارثی داره و ممنون میشم بگید چه ضدآفتابی استفاده کنم که کک و مک ها پررنگ و زیاد نشن و هنگام استفاده از آن کک ومک ها رو بپوشونه؟

@ashghammoji

کک و مک ارثی از بین نمی ره و کمرنگ و پررنگ می شه

برای پوشاندن آن از ضدآفتابهای با پوشش کرم پودری الارو را  استفاده کنین اگر پوستتون چرب هست نوع مناسب پوست چرب و اگر پوستتون نرمال یا خشک هست نواع مناسب انواع پوستها .

این محصول فقط می پوشونه و کمک زیادی به از بین رفتن ککو مک نمی کنه برای کمرنگ شدن آن باید از ضد لک استفاده کنین

برای پوستهای خشک و انواع پوستها الارو یک ضدآفتاب انواع پوستها داره که داخلش یک ضد لک قوی به نام بلیدس داره و مخصوص کک و مک هست .

این محصول پوشش نداره و بی رنگه اما برای درمان می تونه کمک کنه - ضدآفتاب اسپات سولوشن الارو

ضدآفتاب الارو سنگینه. جوش زا هم هست. برند جالبی نیست....

@دراکولا76

سلام عزیزم

الارو 16 نوع ضدآفتاب داره که برای پوستهای مختلف تهیه شده

نوع 50+ آن در سه حالت بی رنگ , رنگ روشن و رنگ تیره ارائه شده که non-comedogenic   هست و  سبک تر از بقیه انواع هست.

اگر شما مستعد جوش هستین بهتره از  شوینده و بخصوص تونر استفاده کنین در این صورت راحت می تونین از هر برند و هر کرم ضدآفتابی استفاده کنین

برای افراد مستعد آکنه واقعا" تونر و ژل شستشوی صورت معجزه می کنه و شما بعد از سه دوره استفاده تفاوت را احساس خواهید کرد.

با این وجود اگر باز هم مایل به توضیحات بیشتر و مشاوره دقیق تر هستین با شماره 26231501 تماس بگیرین یا به اینستاگرام الارو پیام بدین تا ما با شما تماس بگیریم

سلام گلم پوست من حساسه بعضی قسمتاش خشکه بعضیم معمولی بیودرم ۵۰ درصد گرفتم الان دوماه استفاده میکنم خیلی خوبه