خشکی مفصل صبحگاهی

سلام وقتتون بخیر مادرم چند وقته انگشت های دستش خشک میشه و دیگه نمیتونه حرکتش بده تا چند ثانیه و درد شدیدی داره صبح ها که از خواب بیدار میشه؟ دکتر رفت گفت چیزی نیست میشه شما هم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
چنین مشکلی میتواند علت های مختلفی داشته باشد گاهی بخاطر ضربه خوردن یا کار زیاد چنین اتفاقی می افتد که پس از چند روز استراحت بهبودی حاصل می شود
اما گاهی نیز ممکن است علت بیماری هایی همانند روماتیسم یا تریگر فینگر و... علت مشکل باشند که باید بررسی شود.