رفتار و اخلاق های آزار دهنده مادرشوهرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 140 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید.

تقریبا 3 سال عقد بودم و 4 ماه است عروسی کرده ام.

مادرشوهر من اخلاق ها و رفتار هایی داره که با طرز فکر من بسیار متفاوته و آزارم میده. چیزی هایی که مربوط به زندگی خودشون هست که هیچ اما آنچه که زندگی منو تحت تاثیر قرار میده رو نمیتونم تحمل کنم. به عنوان مثال

چون طبقه بالای ما هستن بدون اطلاع میان پشت در منزل و من چون برام مهمه که چه لباسی تنم هست و خونم در چه وضعیتیه برام مهمه که قبل از اومدن زنگ بزنن اطلاع بدن.

دوم اینکه وقتی تشریف میارن و من منزل نیستم یا همون موقع یا چند ساعت بعد به شوهرم زنگ میزنن و میپرسن خانومت کجاست ؟یا مثلا میگن فلان ساعت رفتیم خانومت خونه نبود....و اینکارو هر بار انجام میده و شوهرم هر چقد بهشون میگه نکنید اینکارو من خودم میدونم خونه نبوده گوششون بدهکار نیست.

میان در میزنن و من که میگم کیه؟ آهسته از پله ها بالا میرن و جواب منو نمیدن و بعد به شوهرم میگن خونه نبود. جدیدا فهمیدم و در هر حالتی باشم درو باز میکنم و وسط پله گیرش میندازم اما زیر بار نمیره.با اینکه من تقریبا با صدای خیلی بلند میپرسم کیه میگن نشنیدم. در حالی که صدای پاورچین رفتن ایشون رو من میشنوم.

اخلاقای دیگه از قبیل دروغ گفتن ،هاشا کردن، جستجو گر بودن ، مظلوم نمایی کردن، خود را به مریضی زدن،بی منطق بودن و....دارن.

دائم میپرسن کجا بودی، کجا بودید، مهمونت کی بود، کی رفتید و کی اومدید؟

لطفا بهم راهکار بدید چیکار کنم؟ به طور شفاف هر کدوم از این کار هارو بهشون گفتیم انجام ندن اما دقیقا مجددا انجام میدن. غیر از این راه، راههای دیگه ای لطفا پیشنهاد بدید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام .دوست عزیز باید حتما با همسرتون صحبت کنید که از اون منزل نقل مکان کنید و در ساختمان دیگری زندگی کنید.توقع اینکه ایشون رفتارهای خودشون رو تغییر بدن و به شکل دیگری رفتار کنن غیر منطقیه و اونها هرگز تغییر نخواهند کرد.بهترین راه قانع کردن همسرتون به زندگی در جای دیگری است .اگر خودتون نمی تونید این کار رو انجام بدید از پدر و مادرتون بخواهیدکه با ایشون صحبت کنن و در نهایت از یک روان شناس کمک بخواهید.

تجربه شما

عزیزم تنها راه حلتون اینه که از خونه برید و فاصله بگیرید. به دلیل نزدیکی زیاد و تفاوت فرهنگی و اخلاقی نه شما میتونی با این اخلاق های عجیب و غریب سازگار بشی، نه ایشون تو سن و سالی هستن که بتونن خودشونو اصلاح کنن. بیشتر مشکلات شما علتش نزدیک بودن هست که وقتی دور بشید خیلی از دخالتها کمتر میشه. همین وقت و بی وقت اومدن و در زدن و فرار کردن. با همسرتون مشورت کنید و برای تهیه منزل مجزا مشورت کنید، ادامه این وضعیت یا باعث از بین رفتن حرمتها میشه یا به شما آسیب جدی روحی و روانی میزنه