سلام. دختر 18 ماهه ام خیلی به من وابسته است و اینو می‌دونم که طبیعیه اما من سه روز در هفته روزی دو ساعت خونه نیستم و همسرم یا مادرم و خواهر سه ساله ام پیش او هستند اما به هرحال متوجه نبود من و ترس از دست دادن من میشود. آیا این مقدار نبود من به او آسیب می‌زند چون شنیدم کودک رو زیر سه سال تنها نزارید آیا به احساس امنیت او لطمه می‌خورد آیا با محبت و آغوش گرفتن نبود من جبران میشود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام .نگرانی شما قابل درک است .18 ماهگی  اوج اضطراب جدایی یک کودک هست. بنابراین این حالت طبیعی است اما شما تا آنجایی که می توانید باید در دسترس کودکتان باشید و نیازهای او را به نیازهای خودتان ارجح بدانید .تماس فیزیکی و در آغوش گرفتن بسیار مهم است .موفق باشید