تکرار آزمایش تیتراژ بتا

سلام. ببخشید یه سوال. میکرو کردم و 7 روز دیگه باید آزمایش تیتراژ بتا انجام بدم. شنیدم میگن 14 روز بعد از انتقال جنین که آزمایش بدی ممکنه به خاطر آمپولای پروژسترون و شیاف و..مثبت نشون بده و حامله نباشی و باید 3 روز پشت سر هم آزمایش بدی اگر مثبت بود حامله ای حالا آیا روز 14 آزمایش تیتراژ بتا بدم جوابش هرچی بود دقیق و مطمئنه یا باید 3 روز پشت سر هم تکرار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
طبق درخواست پزشکتون در روز معین شده تیتر بتا بدید، با عدد بتا در آزمایش پزشک تصمیم میگیره که آیا برای اطمینان خاطر بیشتر نیاز به تکرار هست یا خیر