سلام من یک پسر ۱۰ ماهه دارم وزنش۸۸۵۰ آزمایش کم خونی انجام داد که عدداش اینطوریه

هموگلوبینش ۱۱ بود باید بین ۱۳تا۱۸ باشه

هماتوکریت ۳۳.۸ باید ۳۹ تا ۴۹ باشه

ام سی وی۷۴.۱ که باید ۸۰ تا۹۶

ام سی اچ ۲۴.۱ که باید ۲۷ تا ۳۴ باشه

میخواستم بدونم کم خونیش زیاده و آیا مینوره یا نه؟؟  قطره آهن خارجی فروزومال هم از ۵ ماهگی خورده.

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
کم خونی فیزیولوژیک هست که از 6 ماهگی به بعد در شیرخواران دیده می شود و درمانش همون قطره اهن  است
ازمایش به تالاسمی مینور نمی خوره ولی تشخیص قطعی با الکتروفورز هموگلوبینه
قطره فروزومال یک سی سی روزانه بهش بدید همراه با یک سی سی قطره مولتی ویتامین