افراد تحت پوشش بیمه

سلام

خواهر من ۱۸ سالش هست. من میتونم توی بیمه تکمیلی تحت پوشش خودم قرار بدم ؟

پاسخ مشاور

بیمه درمان تکمیلی

سلام
این که بتوانید چه کسی را تحت پوشش بیمه تکمیلی خود قراردهید بستگی به شکرت بیمه و قرارداد بیمه تکمیلی شما دارد.
اما به طور کلی در بیمه تکمیلی خواهر نمی تواند جزو افراد تحت تکفل باشد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله بیمه تکمیلی را مطالعه کنید.